Over ons

banners-HANZE-overonsAlle behandelaars bij Hanze Chiropractie zijn gediplomeerd en zijn geregistreerd lid van de beroepsvereniging van chiropractie (NCA/SCN) of homeopathie (NVKH). U bent dus verzekerd van grote zorgzaamheid rond uw klachten!

Jim Townhill BSc, DC, DIBAK

De vorige carriere van Jim waarin hij 10 jaar een Brits Leger Officier was, leidde hem tot chiropractie. Tijdens zijn tijd in het leger speelde hij rugby in Australie. Hij hield een aanhoudende blessure over wat maakte dat hij hulp ging zoeken bij een chiropractor en was zo onder de indruk van de resultaten dat hij besloot om ontslag te nemen bij het Leger en om zelf een chiropractor te worden. Hij heeft nog steeds een grote interesse in sport en is trainer geweest bij de Tri Preston Triathlon club in Engeland en assisteert nu hier in Nederland bij de Hanzesport in Zutphen. Hij heeft wedstrijden gedaan in de Wereld lange afstand triathlon Kampioenschappen als onderdeel van de delegatie van Groot Brittannie leeftijdsgroep in Australie 2006. Hij heeft ook ervaring met het werken bij de Grote Britse Masters Atletiek kampioenschap met voornamelijk de wat oudere atleten.

Jim heeft een universiteitsgraad in chiropractie.  Daarnaast is hij een geregistreerd docent bij het International College of Applied Kinesiology.  Hij verzorgt regelmatig cursussen voor andere chiropractoren, osteopaten, fysiotherapeuten en artsen.

Sharon Townhill MSc, BSc.

In 1999 heeft Sharon een operatie gehad om alle verstandskiezen te laten verwijderen. Helaas verliep de operatie niet zo goed en hield ze hieraan een langdurige zwelling aan over en zenuwschade aan haar gezicht, waardoor er afname in gezichtspiermassa  ontstond, pijn, doofheid en depressie. Na twee maanden van conventionele behandelingen zonder resultaat kreeg ze het advies om naar een homeopaat te gaan. Binnen een week van homeopatie behandeling was ze pijn vrij en blijer van binnen en had ongeveer 95% gevoel terug in haar gezicht. Al snel hierna was zij volledig hersteld. Zij was zo onder de indruk van het resultaat van haar eigen behandeling dat ze daarna heeft besloten om een homeopaat te worden!

Na het halen van een eerste klas bachelors graad in Homeopatische medicijnen, heeft ze hierna een masters in Homeopathie gedaan, welke een sterke focus had op onderzoek.

Naast haar passie om zo veel mogelijk van alles te leren over gezondheid, heeft zij netbal gespeeld (een populaire engelse sport) op hoog niveau en is zij nu lid van de tennis vereniging ‘TC Welgelegen’ in Warnsveld.

Agnes Laan DC.

Agnes groeide op in de regio Krimpenerwaard. Als kind deed ze graag aan sport, maar met name voetbal. Aan de Vrije school ontwikkelde ze haar brede interesses en besloot het vakkenpakket waarmee ze afstudeerde uit te breiden aan de Open Universiteit van Utrecht om uiteindelijk arts te kunnen worden.

Ondanks toelating tot de opleiding geneeskunde, koos ze er voor om chiropractor te worden en verhuisde voor 5 jaar naar Engeland om te studeren aan het Anglo-European College of Chiropractic. Ze is twee keer als chiropractor naar India gereisd voor vrijwilligerswerk en zou dat in de toekomst graag blijven doen.

Het is haar passie om te zoeken naar de oorzaak van een probleem. Hierbij kijkt ze naar de patiënt als geheel en streeft naar functieverandering en dus een verhoogt aanpassingsvermogen.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met gezonde voeding en beweging bezig te zijn. Van live muziek wordt ze erg gelukkig, maar van schilderen en reizen ook.

In chiropractie vindt zij een uitdagend beroep waarin ze zich richt op het bevorderen, herstellen en ondersteunen van de algehele gezondheid.

Geef een antwoord