Onze filosofie

Bij Hanze Chiropractie concentreren we ons op de onderliggende oorzaak van uw gezondheidsprobleem. Ook al is de diagnose van een klacht belangrijk en zal dit ook altijd de focus van de behandeling zijn, we zijn gepassioneerd en geloven dat de oorzaak van het probleem nog belangrijker is. Door de onderliggende oorzaken aan te pakken kun je een diepere en meer effectieve heling bereiken. Door samenwerking tussen de behandelaar en de patient, komen we tot een passend en persoonlijk behandelplan.

Wat is er aan de hand?
Stress verstoort de natuurlijke balans van de gezondheid en komt in verschillende vormen. Wij gebruiken een model van behandeling welke is gebaseerd op de “driehoek van stress”. Deze driehoek van stress beweert dat problemen voortkomen door een disbalans in de lichaamssystemen. Deze kunnen in 3 onderdelen worden verdeeld (vandaar de driehoek):

Fysiek: ongelukken, valpartijen, slechte houding, gebrek aan lichaamsbeweging, geboortetrauma.
Emotioneel: te druk, werkdruk, gedrag, relaties, financien, het moderne leven, angst, boosheid of depressie.
Chemisch: slechte voeding, medicijnen, drugs, alcohol, vervuiling, slechte absorptie, roken.

Hoe meer we in balans komen, hoe positiever, blijer, opener en liefhebbender we worden.  Dus meer balans in ons leven geeft ons kans te groeien en ons potentieel te vervullen.  We werken samen met u om de natuurlijke balans te herstellen.

Onze werkwijze
De focus van de behandeling is het identificeren van het stress-probleem in het lichaam en het gebruik van een variëteit aan technieken die het specifieke gebied juist behandelen. De technieken die we gebruiken zijn:

•    Handmatig manipuleren en mobiliseren van de wervelkolom, spieren en gewrichten.
•    Homeopathie.
•    Acupunctuur en dry needling.
•    Cranio-sacraal behandeling.
•    Viscerale (orgaan) technieken.
•    Thuisoefeningen en revalidatieprogramma’s.
•    Informatie over voeding, ergonomie, ademhaling, lichaamshouding en aanpassingen levensstijl.

Gratis Vrijblijvende Screening
Als u geïnteresseerd bent in wat wij doen of wanneer u nieuwsgierig bent of de chiropractische of homeopathische behandeling voor u een oplossing is, bieden we u de mogelijkheid voor een gratis vrijblijvende screening. Samen met u onderzoeken we dan wat de mogelijkheden zijn.

Als u een afspraak wilt maken, dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen
Hanze Chiropractie
Kastanjelaan 8
6883 HX Velp

T (026) 361 37 02
M 06 169 44 382

info@hanzechiropractie.nl

Gratis screening
Om te onderzoeken of chiropractische of homeopathische behandeling voor u een oplossing is, bieden we u de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende screening. Samen met u onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn. Als een een afspraak wilt maken voor deze screening, kunt u contact opnemen met Hanze Chiropractie!

Lezingen
Behandelaars van Hanze Chiropractie zijn ervaren sprekers en geven lezingen over algehele gezondheidsproblemen en natuurlijk ook specifiek gerelateerd aan chiropractie en homeopathie. Als u een lezing wilt organiseren bij uw vereniging of club, neem dan gerust even contact met ons op.