Contact opnemen

Hanze Chiropractie (mens behandeling)
Kastanjelaan 8
6883 HX  VELP

Tel: 026 361 37 02
Mob: 06 1694 4382

E-mail: info@hanzechiropractie.nl

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur.
In overleg is een afspraak buiten deze tijdstippen mogelijk.

Bereikbaarheid
De praktijk is makkelijk om te bereiken met de auto of OV. Gratis parkeren is mogelijk op de straat voor het gebouw. De station is tegenover de praktijk (5 minuten lopen).

Gratis Vrijblijvende Screening
Om te onderzoeken of de chiropractische of homeopathische behandeling voor u een oplossing is, bieden we u de mogelijkheid voor een gratis vrijblijvende screening.  Samen met u onderzoeken we dan wat de mogelijkheden zijn.

Zorgverzekering
Alle behandelaars zijn gediplomeerd en zijn geregistreerd lid van de beroepsvereniging van chiropractie (NCA/SCN) of homeopathie (NVKH/RBCZ).  Dus u bent verzekerd van zorgzaamheid rond uw klachten. De meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie of homeopathie geheel of gedeeltelijk.  U kunt zelf informeren bij uw zorgverzekeraar welke vergoeding u krijgt.

Dieren behandeling
Onze dieren praktijk adres is: Vosstraat 23, 6964 BA, Hall.

Om een afspraak te maken voor uw dier mag u hetzelfde telefoonnummer en email adres gebruiken.

Contactformulier
U kunt ook contact met ons opnemen d.m.v. onderstaand formulier.

  captcha

  Contact opnemen
  Hanze Chiropractie
  Kastanjelaan 8
  6883 HX Velp

  T (026) 361 37 02
  M 06 169 44 382

  info@hanzechiropractie.nl

  Gratis screening
  Om te onderzoeken of chiropractische of homeopathische behandeling voor u een oplossing is, bieden we u de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende screening. Samen met u onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn. Als een een afspraak wilt maken voor deze screening, kunt u contact opnemen met Hanze Chiropractie!

  Lezingen
  Behandelaars van Hanze Chiropractie zijn ervaren sprekers en geven lezingen over algehele gezondheidsproblemen en natuurlijk ook specifiek gerelateerd aan chiropractie en homeopathie. Als u een lezing wilt organiseren bij uw vereniging of club, neem dan gerust even contact met ons op.